McCoy Webinar: Explore S/4: Transportation Management (verdieping)

In de huidige globale economie worden Supply Chains steeds langer en complexer. Om juist hier als organisatie een verschil te maken is het hebben van een efficiënt transport proces van groot belang.

Of nu is gekozen voor eigen beheer, of uitbesteding van het transport, optimale controle en keten integratie blijft hierin key.

Door continue inzicht in de transport processen en kosten biedt SAP Transportation Management (TM) de oplossing voor het in kaart brengen en verbeteren van uw transport. In S/4HANA is TM onderdeel geworden van de Digital Core en daarbij ziet SAP (basic) TM op termijn als de vervanger van LE-TRA.

 

Na de introductie van TM op 7 mei gaan we deze sessie dieper in op de mogelijkhedenDe focus zal voornamelijk liggen op de integratie met de overige SAP modules, denk hierbij aan onderstaande vraagstukken.

  • Het beheersen en afwikkelen van de vrachtkosten neemt veel tijd in beslag. Welke opties biedt TM om dit proces te optimaliseren danwel te automatiseren?
  • Op welk moment wil ik de TM functionaliteit inzetten in mijn proces? Direct na het afsluiten van de verkooporder, of pas bij de start van het logistieke proces?
  • Transportkosten hebben vaak een significante invloed op de marge (of kosten). Hoe kan TM worden ingezet om de transportkosten per eenheid of product inzichtelijk te krijgen? Welke verdeelsleutel kan vanuit financieel perspectief worden gehanteerd?
  • Hoe werkt de integratie tussen TM en EWM? Sluit mijn Warehouse en transportplanning aan?

Nieuwsgierig geworden? Fabian Uyterlinden en Nico Kuiper praten je graag bij op 20 mei. Inschrijven kan via het formulier op deze pagina. Kort voor het webinar ontvang je de link om deel te nemen.

 

Practical information

  • Date: 20th of May
  • Timing: 4pm

 

Register here

Agenda

16:00 - 17:00

Explore S/4: Transportation Management (verdieping)

By Fabian Uyterlinden & Nico Kuiper (McCoy)